Kleinbrood

Olijfstengel

Deze olijfstengel is gemaakt van tarwemeel en roggemeel van de Witte Molen in Nijmegen, de stengel is rijkelijk gevuld met Kalamata olijven en gekruid met rozemarijn en oregano.

In de laatste fase wordt het deeg door de sesamzaadjes en roggebloem gerold, mag hij even rijzen en na een kwartiertje bakken mag de olijvenstengel naar de winkel! Dagelijks te verkrijgen.

Ingrediënten:
Tarwemeel, roggemeel, roggebloem, olijven, zuurdesem, zout, gist, olijfolie , rozemarijn, oregano, sesam.

Olijfstengel

Mueslibol

Een ieder die bekend is met Bakker Arend, is bekend met de befaamde mueslibol. Deze klassieker vindt al meer dan 20 jaar op alle dagen van de week gretig aftrek. De mueslibol is een stevig broodje op basis van gist en is rijkelijk gevuld met rozijnen, noten en een vleugje kaneel.

Ingrediënten: tarwemeel, gist, zout, rietsuiker, zonnebloemolie, rozijnen, kaneel, hazelnoten, walnoten, amandelen.

Mueslibol

Desem mueslibol

Dagelijks wordt deze stevige volkoren desem mueslibol met rozijnen, hazelnoten, walnoten, amandelen en kaneel, afgewerkt met sesam en op ambachtelijke wijze vers gebakken.

Ingrediënten: tarwemeel, zout, zonnebloemolie, rozijnen, kaneel, hazelnoten, walnoten, amandelen, zuurdesem, sesam.

Desem mueslibol

Bolletjes

Witte bolletjes en meerkoren bolletjes. Deze kleine zachte bolletjes van zo’n 55 gram worden kort en heet gebakken zodat ze de hele dag lekker vers blijven. De witte bolletjes worden dagelijks gebakken in de varianten naturel, maanzaad en zonnepit. Door het deeg van de meerkorenbolletjes gaat nog ietsje moutmeel, volkorenmeel en een zadenmengsel.

Ingrediënten: tarwebloem, zonnebloemolie, gist, zout en een beetje suiker.

Bolletjes

Krentenbol

De goed gevulde krentenbollen van Bakker Arend zijn zowel stevig als mals en luchtig. Deze heerlijke krentenbollen worden dagelijks vers gebakken en per stuk verkocht.

Ingrediënten: Tarwebloem, gist, zout, suiker, duurzaam geproduceerd palmvet, krenten, rozijnen en broodverbetermiddel.

Krentenbol

Croissant

Overheerlijke veganistische croissant gemaakt met plantaardige vetten van biologische oorsprong. De croissant wordt dagelijks vers gebakken.

Ingrediënten: tarwebloem, plantaardig vet, zout, gist.

Croissant

Stokbrood klein

Als u bij ons over de drempel stapt, vindt u gelijk rechts de kleine stokbroodjes en harde vloerkadetten. Het deeg van deze broodjes bestaat uit een koel gerezen gist-tarwe deeg waar een klein beetje desem en roggebloem aan is toegevoegd voor de smaak. De broodjes worden ‘s morgens vers gebakken op de hete stenen ovenvloer.

Ingrediënten: tarwebloem, roggebloem, gist, zout.

Stokbrood klein

Vloerkadet

Als U bij ons over de drempel stapt, vindt U gelijk rechts de kleine stokbroodjes en harde vloerkadetten. Het deeg van deze broodjes bestaat uit een koel gerezen gist-tarwe deeg waar een klein beetje desem en roggebloem aan is toegevoegd voor de smaak. De broodjes worden ‘s morgens vers gebakken op de hete stenen ovenvloer.

Ingrediënten: tarwebloem, roggebloem, gist, zout.

Vloerkadet