Cake/Koek

Havermoutkoekje

Een van de favorieten bij Bakker Arend; dit koekje met havermout, sesam en palmvet. Lang gebakken op de na-warmte van de oven, (het is eigenlijk meer uitdrogen), waardoor de smaak van de geroosterde sesam iets naar voren komt, en dit koekje best lang houdbaar is, in de koektrommel.

Ingrediënten: Palmvet, havermout, tarwebloem, bakpoeder, rietsuiker, sesam, zout.

Havermoutkoekje

Kaneelkoekje

Het recept van de kaneelkoekjes is geïnspireerd op een klassieker zoals dat al vanaf de jaren vijftig in de recepten van de bakkersschool staat. De kaneelkoekjes worden nu gemaakt met rivetmeel afkomstig van Doornik Natuurakkers in Bemmel. In het recept is de boter vervangen voor palmvet, er zit wat rietsuiker in voor de lichte zoetigheid en natuurlijk heel veel kaneel. Dagelijks vers in de winkel.

Ingrediënten: rivetmeel, palmvet, rietsuiker, kaneel, zout, bakpoeder.

Kaneelkoekje